produktfoto produktbilder produktfotograf reklamfoto fotograf göteborg ekblad media

3 olika sorts bilder med samma produkt

produktfoto produktbilder produktfotograf reklamfoto fotograf göteborg ekblad media

3 olika sorts bilder med samma produkt

Det finns många olika sätt att ljussätta och fotografera samma produkt, vilket jag har gjort här med Gilda Lijleblads Calming mask. Deras varumärke har mycket svart och vitt i sig, och därför skapade jag produktbilder som var stilrena och hade fokus på själva produkten och dess innehåll.

företagsfotografering produktfotografering reklambilder produktfoto ekblad media

Dramatisk ljussättning

företagsfotografering produktfotografering reklambilder produktfoto ekblad media

Stilrent och enkelt

produktfoto produktbilder produktfotograf reklamfoto fotograf göteborg ekblad media

Fokus på textur

I den första bilden så skapade jag som en spotlight som lyser på bakgrunden för att just framhäva själva produkten som står i centrum. En relativt avancerad bild med många blixtar, då jag också passade på att fotografera med lite motljus för att få den snygga ljusstrimman på kanten på tuben.

I den andra bilden så ville jag göra något som hade produkten i centrum men som också visade lite textur. Med fyrkanten lyckades jag göra något extra i bild samtidigt som bilden är väldigt tidlös och stilren.

Den sista, som är min personliga favorit, har fullt fokus på innehållet i tuben. Jag ser det som att förpackningen har glidit in i bild och skrapat undan all kräm från den vita rutan, medan jag fick kommentarer på instagram om att det ser ut som att det har flytit kräm över bordet och att tuben har stoppat upp det.

 

Snyggaste produktbilden enligt instagram?

Enligt en omröstning bland mina följare på min instagram så var den svarta och den blåa produktbilden finast, men jag har ju dock delvis en annan målgrupp då många fotografer följer mig. Oavsett så passar sig alla snyggt i ett flöde och framhäver det viktigaste i bilden, nämligen calming masken!
 

Behöver ni snygga produktbilder till ert företag?

 
Om du vill läsa vad du ska tänka på innan du bokar din produktfotografering, klicka här!
 
 

15 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *