NU BOKAS OKTOBER-Januari

Brandingbilder & videos som visar ditt personliga varumärke 

Är du företagare, coach eller kreatör i någon form? Oavsett så behöver du proffsiga snygga brandingbilder och videos till sociala medier och hemsida för att nå just din målkund. Jag hjälper dig med både bilder & videos till alla dina kanaler.

Nu kör vi!

företagsfotogafering göteborg företagsfotogafering alingsås personalbilder ekblad media

Få aldrig slut på biler & videos att posta

Med en brandingfotografering så får du en stor bildbank med bilder som visar dig och ditt varumärke. Jag erbjuder även video där vi filmar dig in action som jag sedan klipper till en längre reklamfilm, eller korta klipp som du kan använda till videos på sociala medier. På så sätt får du content att använda under kommande månader och behöver inte tänka mer på vad du ska lägga ut.

Vi filmar & fotar i din stil

Jag är van att arbeta i många olika miljöer och vi väljer vår location efter dina önskemål och vad som är viktigt för dig att få med i bild. Bestäm själv om du vill vara ute, om du vill fotas i min studio, eller om du har en egen lokal eller ateljé som du vill visa upp!

brandingfotografering göteborg företagsfotografering
brandingfotografering göteborg ekblad media

Visa vEM DU är

Alla potentiella kunder vill idag veta vem som står bakom ett företag, och det visar man lättast med snygga brandingbilder & videos.

brandingfotografering göteborg företagsfotografering

Visa vad Du gör

Med bilder på dig i ditt rätta element kan man snabbt och lätt visa för kunderna vad du har att erbjuda världen.

brandingfotografering företagsfotografering göteborg företagsbilder ekblad media alingsås göteborg

Nå ut på alla plattformar

För att nå ut idag till en stor publik behöver man båda bilder & videos som visar dig på rätt sätt. Med brandingbilder & videos kommer du nå en större publik och växa dina kanaler.

personalbilder ekblad media göteborg företagsfotografering

Vill ni istället fota personalbilder med en enkel bakgrund?

Brandingbilder & videos kommer att...

01.

Visa vem du är och vad du kan göra för din målgrupp

02.

Hjälpa dig att få fler kunder och skapa mer försäljning 

03.

Skapa mer engagemang och följare till dig på alla plattformar

04.

Framställa ditt varumärke som genomtänkt, proffsigt och modernt

05.

Hjälpa dig att bygga relationer som kan leda till mer

06.

Hjälpa dig att sticka ut ur mängden bland alla konkurrenter

Få ut ännu mer av din brandingfotografering med video & b-roll

Nu för tiden så är video det mest kraftfulla verktyget du kan använda för att nå ut online. Jag erbjuder både längre videos där du kan berätta om dig och dina tjänster men även kortare klipp på dig in action – så kallad B-roll. 

Vi filmar dig när du gör det du är bäst på, i massa olika snygga vinklar och sedan får du massvis med korta klipp som du kan använda för att klippa egna reels eller Tiktoks, eller posta som de är på olika plattformar.

Passa på att inte bara få bilder utan även rörligt material under din session. På så sätt får du ut maximalt av din tid med mig och får även chans till störst spridning och ett ännu starkare varumärke!

Brandingfotografering Göteborg

Så går det till

FÖRFRÅGAN

Du kontaktar mig och beskriver vad du gör och berättar vad du vill fota och filma.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Fotokostnad

Efter du har skrivit på avtalet samt betalat fotokostnaden är er brandingfotografering bokad.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Planering

Efter detta så planerar vi plats och innehållet för fotograferingen. Vi går även igenom om ni har några specialla önskemål när det gäller bilder och film.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

fotografering

På fotograferingsdagen så kommer jag antingen till dig i Göteborg med omnejd med all min utrustning eller så kommer ni till min studio i Alingsås.

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

urval

Efter cirka 1-2 veckor får ni ett galleri med snygga brandingbilder & videos att välja mellan!

leverans

När er slutfaktura är betalad gör jag en slutredigering på era bilder & videos och de levereras till er.

produktfotograf ekblad media

Maria Ekblad – din brandingfotograf i Göteborg

Jag heter Maria Ekblad och jag hjälper företag i hela Sverige att nå ut och sälja mer med bilder och reklamvideo. Jag har jobbat som fotograf sedan 2014, kom till final i SM i Fotografi med flera bilder 2023 och älskar att fotografera både människor och produkter.

Vanliga frågor om brandingfotogafering

Jag rekommenderar att man hör av sig fort man vet att man behöver nya brandingbilder, har datum eller en deadline. Jag försöker alltid att göra alla kunder nöjda men blir ibland fullbokad, så var inte för sen med er förfrågan. Just nu bokas juni och framåt.

Jag fotograferar helt enligt era önskemål. Vid miljöbilder så väljer ni var vi ska fotografera (även om jag brukar komma med input uifrån ljus och sådant) och vid studiofotografering så kan ni välja bakgrund och kläder.

Absolut! Jag jobbar med många olika företag och varumärken och fotograferar bilderna i den stil ni önskar, så att det passar in i er branding. Berätta gärna mer när ni skickar er förfrågan, och så ska vi se hur jag kan framhäva er stil på bästa sätt!

Hela processen brukar ta ungefär 1-3 veckor från att ni skriver på kontrakt och betalar första fakturan, men om ni har en deadline eller har några andra datum som är viktiga, berätta gärna för mig så ska jag se vad jag kan göra. Det beror också på hur snabba ni är att välja ut era bilder och betala slutfakturan.

Det beror på hur stort galleri ni önskar. Jag baserar mina fotograferingar på vad ni bokar men gör alltid extra bilder så att ni har mycket att välja på.

Absolut! Jag är van att fotografera på olika sätt och skapa vackra företagsbilder till mina kunder, så om du inte vet exakt hur ni vill ha det så hjälper jag er. Och det bästa är, ni väljer själva sedan ut era favoriter från galleriet!

Det är absolut inga problem, jag har fotograferat människor i över 10 år och är van vid både kameravana och icke-vana. Oavsett kommer ni få snygga bilder som lyfter er hemsida, era flöden och ert varumärke!

Det är inte några problem heller. Jag kan hjälpa er att ta fram ett manus som vi använder vid inspelning!

Vi vill ta vårt varumärke till nästa nivå med brandingfotografering!

Be om en offert

Skicka in en förfrågan via formuläret och berätta vilken sorts bilder ni vill ha. Jag svarar alltid senast nästkommande vardag.