NU BOKAS November – JANUARI

Så hjälper produktbilder er hemsida till nya nivåer!

Read more

produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

Visse du att när du gör en produktfotografering och använder bilderna på er site, så gynnar det er hemsida på flera olika sätt? Läs mer så ska jag berätta hur!

produktfotografering webbshop produktfotografering ehandel göteborg ekblad media

Produktbilder stärker hela användarupplevelsen

Alla vet hur visuella vi är idag, när bilder och videos är viktigare än någonsin. Man har ju bara några få sekunder på sig att göra ett intryck innan det värdefulla klicket går till en annan sida snarare än ens kundkorg. Men snygga produktbilder som fångar besökarens intresse, framställer era produkter på bästa sätt och stärker ert varumärke kan verkligen göra stor skillnad. Hela eran hemsida kommer att lyftas och göra ett bättre intryck på alla era kunder.

Produktbilder gör det tydligare för kunden

Om man inte kan känna, klämma eller prova era produkter i verkligheten, då är snygga produktbilder ett måste för att det ska bli tydligt och bra för er kund. Med genomtänkta sektioner och snygga produktbilder så stannar även kunden längre på er hemsida, vilket också gör det bättre för er sida och för kunden. 

produktfotografering lacuila företagsfotografering produktbilder ekblad media

Produktbilder gör att ni kan nå ut med er hemsida & era produkter i fler kanaler

Många kunder använder ju inte bara instagram och Tiktok, utan även Pinterest och kollar på bilder på Google sökningar när de försöker hitta sitt nästa köp. Med snygga produktbilder som går att pinna så kommer ni också kunna nå ut på andra plattformar och få in kunder från fler ställen.

Produktbilder stärker er SEO & er position på Google

För att kunna hamna högt på Google-sökningar så är snygga produktbilder ett måste för varje produktbaserat företag. Dels så kan man döpa bilderna till relevanta sökord vilket gör att Google rankar ens hemsida högre, men genom att kunderna stannar längre och tittar på bilderna så kommer också er sida att värderas högre. En hemsida utan bilder eller ens bra bilder det är verkligen att skjuta sig själv i foten. Så missa inte att boka er produktfotografering, för att göra det bättre för både er hemsida, er själva & alla era fantastiska kunder!

Du kanske också vill läsa…

produktbilder företag choklad ekblad media

7 bilder & videos som alla företag borde ha i sin marknadsföringsstrategi

produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media

Pre-production – så skapar vi produktbilderna ni drömmer om

produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media mineralsmink

Vill ni ta ert företag till nästa nivå med produktfotografering?