produktfotografering ekblad media produktbilder

5 anledningar att köpa stylade produktbilder till era sociala medier

produktfotografering ekblad media produktbilder

5 anledningar att köpa stylade produktbilder till era sociala medier

Att företag behöver synas i sociala medier och ha snygga bilder till sin hemsida vet alla. Men det finns flera anledningar till att göra stylade produktbilder hos en professionell fotograf som många företagare inte tänker på, och det ska vi prata om idag!

1. NI FÅR NÅGOT UNIKT FÖR ERT FÖRETAG

När man anlitar en fotograf för att göra stylade produktbilder och video till sociala medier så kommer ni att gå igenom exakt vad ni vill ha innan, så att fotografen kan skapa något unikt just för ert företag. På så sätt kan ni särskilja er från konkurrenter samtidigt som ni vsar er från er bästa sida. 

2. NI har alltid något att publicera

Alla vet att vi måste hänga med i flödena för att vara relevanta, och därför behöver man ju också något att publicera. Hos en produktfotograf får ni exakt så många bilder och videos som ni önskar, och behöver därmed aldrig få slut på innehåll till era kanaler. Glöm att sitta och försöka hitta något att lägga upp i sista sekund och njut av ett välplanerat supersnyggt flöde istället. 

produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto
produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media mineralsmink
produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media

3. NI kan fokusera på det ni gör bäst

Som fotograf har jag en revisor, för att jag helt enkelt ska lägga mina dyrbara arbetstimmar på det som jag gör bäst.- filma, fota och redigera. På samma sätt bör andra företagare lämna över fotandet och filmandet till ett proffs, så att ni kan fokusera på det som driver ert företag framåt. Det är verkligen mest värt i slutändan och ni kan fokusera på det ni gör bäst, istället för att trassla med kameror och photoshop.

 

4. NI FÅR NÅGOT SOM VISAR PRODUKTERNA PÅ BÄSTA SÄTT

Oavsett om ni väljer film, video eller båda så får ni innehåll som visar era produkter på bästa sätt. Ni kan visa konsistenser, ingredienser, förpackningar och användningsområden, och därmed få fler att få upp ögonen för era produkter.

 

5. NI STÄRKER HELA ERT VARUMÄRKE

Om ni investerar i bra bilder och video så investerar ni också i företagets hela varumärke. Alla vet att man behöver skapa en bra helhetsbild och synas och det är precis vad stylade produktbilder och video kan göra för er närvaro online. 

Vill du också ha snygga produktbilder till ditt företag?

Läs mer och boka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *