produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

5 saker saker som gör era reklamfilmer oemotståndliga

produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

5 saker saker som gör era reklamfilmer oemotståndliga

Reklamfilm är ett av de alla bästa sätten att visa upp era produkter på sociala medier och i era kampanjer, och det finns några saker som jag alltid har med för att verkligan skapa det bästa content man kan för ert företag!

5 saker som får era reklamfilmer att sälja mer och sticka ut på sociala medier

Hero shot på era produkter

I början av videon vill man ju snabbt få reda på vad det handlar om och fånga tittarens intresse, och därför har jag alltid med ett tydligt klipp på vilken produkt det är på ett snyggt sätt så att den framställs i sin bästa dager.

Logga och branding

Det kanske är självklart, men varje video anpassas efter ert varumärke och därmed är loggan en viktig del så att man ser att det är just era produkter som det handlar om.

Viktig information om produkten och förpackningen

Kanske har ni enbart veganska ingridienser, eller så har ni en ny formula eller så kommer eran produkt med en speciell förpackning? Genom dessa klipp så belyser man det unika med just er produkt och gör köparen mer intresserad. 

Texturer & innehåll

Oavsett om er produkt är ett snacks eller en kräm så vill jag alltid visa innehållet för tittaren i mina videos. Det gör att kunden vet vad hon ska förvänta sig när hon får hem sin produkt, och kan lättare sätta sig in i exakt vad hon köper.

Licenserad musik & ljudeffekter

Det ingår alltid licenserad musik i mina videos så att ni kan använda dem exakt till det ni har tänkt er. Även ljuddesign med ljudeffekter är licenserade. Om ni hellre vill att jag klipper videos till någon populär låt på sociala medier för större spridning kan jag även göra detta. 

Behöver ni också snygga videos som stoppar scrollandet?

Läs mer och era reklamfilmer genom att klicka här!

Undrar du om ni borde satsa på professionella produktvideos och bilder eller UGC-videos, eller kanske båda? Klicka här för att reda ut det!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *