Därför är det så viktigt med video i er marknadsföring

Därför är det så viktigt med video i er marknadsföring

Nu för tiden så är det ju mer och mer populärt att använda sig av reklamfilm i sin marknadsföring och det har även kommit nya siffror som visar varför ni som företag inte bör vänta EN SEKUND med detta.

Spela video om produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

Visste ni att:

91 % av alla företag använder redan reklamfilm i sin marknadsföringsstrategi och 85% av företag planerar att satsa mer på video i framtiden.

90% av företag säger att reklamfilm ger dem en bra ROI (return of investment). Man ser det främst genom ökat engagemang i deras sociala medier, spridning av deras varumärke och försäljning.

91% av företags kunder tittar på en video eller tutorial för att lära sig mer om en tjänst eller vara.

89 % vill se mer videos från företag under 2024 och 82 % har blivit övertygade att köpa en vara från ett företag efter att ha sett en video.

Källa: Wyzowl

Youtube, Facebook & Instagram är de mest använda plattformarna, vilket även styrks av undersökningen Svenskarna och Internet 2023. Och som vi alla vet satsar ju Instagram, Youtube och nu även Facebook på video i kortformat, och Meta är ju ett perfekt ställe att köra sina videos som annonser. 

Så alla företag borde verkligen se vilket guldläge detta är, och vilket otroligt kraftfullt verktyg video & reklamfilm är för att skapa bättre relationer med sina kunder, växa på sociala medier och sälja mer!

En sak som är lite sorglig är att enligt rapporten så är de främsta anledningarna till att man inte använder video (förutom när det handlade om budget) är att man inte vet hur man gör eller hur man börjar med det.

Men det bästa av allt är att jag gör det och kan hjälpa er med det. Så klicka in här för att läsa mer om mina tjänster med reklamfilm och skicka en förfrågan så kan vi skapa fantastiskt videoinnehåll åt er. 

Klicka här för att läsa om 5 saker som jag alltid inkluderar i mina videos för att göra mina reklamfilmer extra bra!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *