Spela video om produktvideo produktvideograf video för företag ekblad media

Reklamfilm för ditt företag

Videos som får dig att nå ut

Om ni inte redan har börjat med video i era kanaler, är det verkligen dags. Med reklamfilmer når ni ut till en större publik, kan visa mer om era produkter och konvertera mer kunder.

Reklamfilm – ett måste för alla företag idag

Nå ut på alla plattformar

För alla företag som vill nå ut i sociala medier är reklamfilmer ett måste idag. Med video kan man visa så mycket mer, knyta kunderna närmare och snabba på förtroende och köp-processen. Med produktvideos i stående format kan ni lätt publicera på alla plattformar ni önskar. Nå era kunder på Tiktok, Instagram, Youtube shorts och Facebook med samma material.

 

Videos som passar era behov

Oavsett om ni vill ha liggande, stående videos, korta eller längre videos ordnar vi det. Det ingår licenserad musik som passar det ni vill förmedla kring produkterna. Jag kan även klippa videos till populära låtar på sociala medier för att hjälpa er skapa virala videos som era följare älskar.

Spela video om produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto

Reklamfilm

Så går det till

FÖRFRÅGAN

Ni kontaktar mig och beskriver vad ni har för produkter i ert företag och vad ni är ute efter för sorts videos.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

AVTAL + DEPOSITION

Efter ni har skrivit på avtalet samt betalat deposition (50% av kostnaden) är er reklamfilm är bokad.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Planering

Efter detta så skickar ni er brief till mig, och vi planerar hur ni vill att era videos ska se ut  och låta.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Filmande

När era produkter har kommit till mig så filmar jag dem i min studio.

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

redigering

Efter detta gör jag en professionell redigering. Vid behov gör jag även anpassningar efter era önskemål.

leverans

När er slutfaktura är betalad får ni era videos levererade till er!

Spela video om produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

Kombinera matchande bilder & videos i era flöden

Nå ut på bästa sätt med både stillbild och rörligt

För att få de snyggaste flödena som konverterar åt er så skapar jag gärna både bilder och videos. Jag matchar era önskemål i både stillbild och i rörligt material.

Vanliga frågor om reklamfilm

Jag brukar rekommendera att man bokar så fort man vet att man behöver ha nya videos till sin kampanj. Jag gör alltid mitt bästa för att hinna med alla bokningar, men kan dock bli fullbokad i förväg så det är alltid postivt för alla att vara ute i god tid. 

Jag brukar rekommendera att man skickar 2-3 produkter av varje slag, för att kunna garantera att förpackningarna ser ut som sina bästa jag. Ibland uppstår det repor eller liknande och då är det bäst att ha några extra. Det är även bra om man vill kunna visa en öppnad produkt samtidigt som man filmar förpackningen och det kan även användas för att visa texturen på er produkt. 

Om det är större produkter som inte blir förbrukade under fotograferingen skickar jag gärna tillbaka dem till er efter vi har fotat klart!

Absolut! Jag jobbar med många olika företag och varumärken och skapar filmerna i den stil ni önskar, så att det passar in i er branding. Berätta gärna mer när ni skickar er förfrågan, och så ska vi se hur jag kan framhäva era produkter på bästa sätt.

Hela processen brukar ta ungefär 3-4 veckor från att ni skriver på kontrakt och betalar första fakturan, men om ni har en deadline eller har några andra datum som är viktiga, berätta gärna för mig så ska jag se vad jag kan göra. Det beror också på hur snabba ni är att välja ut era bilder och betala slutfakturan.

Det beror på vad ni önskar. Jag kan filma både liggande och stående, i full HD eller i 4K. Många företag föredrar dock full HD eftersom flera plattformar så som Instagram inte stödjer 4K än.

Jag licenserar royalty-fri musik från olika tjänster och letar upp låtar som passar er och ert varumärke. Jag kan även klippa videos till populära låtar på till exempel Instagram eller TikTok. Jag brukar välja musik efter vad vi har diskuterat tidigare kring er video för att förstärka känslan som ni vill ge tittaren. Om ni har någon specifik låt som ni önskar kan ni gärna meddela mig!

Absolut! Jag är van att filma och styla på olika sätt och skapa vackra videos till mina kunder, så om du inte vet exakt hur ni vill ha det så hjälper jag er. 

Vi vill ta vårt företag till nästa nivå!

Be om en offert

Skicka in en förfrågan via formuläret och berätta vilken sorts reklamfilmer ni vill ha. Jag svarar alltid inom 48 timmar med ett prisförslag.