Reklamfilm för ditt företag

Om ni inte redan har börjat med video i era kanaler, är det verkligen dags. Med reklamfilm når ni ut till en större publik, visa mer om era produkter och konvertera mer kunder. Jag hjälper er!

Spela video om produktfotografering flaska cider produktbilder produktfoto ekblad media

Nå ut på alla plattformar

Med video kan man visa så mycket mer, knyta kunderna närmare och snabba på förtroende och köp-processen. Med produktvideos i stående format kan ni lätt publicera på alla plattformar ni önskar. Nå era kunder på Tiktok, Instagram, Youtube shorts och Facebook med samma material.

Videos som passar er stil

Oavsett om ni vill ha liggande, stående videos, korta eller längre videos ordnar vi det. Det ingår licenserad musik som passar det ni vill förmedla kring produkterna. Jag kan även klippa videos till populära låtar på sociala medier för att hjälpa er skapa virala videos som era följare älskar.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Nå ut till fler

Eftersom video och reklamfilmer har så stor genomslagskraft så kan ni lätt nå ut till en större målgrupp och nå fler nya kunder som ännu inte har upptäckt er.

produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media mineralsmink

Visa alla funktioner

Med video kan man lätt visa alla funktioner, texturer och fördelar med era produkter på bara några sekunder och ge köparen en uppfattning om det ni säljer.

produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media
reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

ÖKAD SEO

Även Google älskar videos, så med reklamfilm på er hemsida kommer ni att rankas högre än era konkurrenter.

Reklamfilm

Så går det till

FÖRFRÅGAN

Ni kontaktar mig och beskriver vad ni har för produkter i ert företag och vad ni är ute efter för sorts videos.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

AVTAL + DEPOSITION

Efter ni har skrivit på avtalet samt betalat deposition (50% av kostnaden) är er reklamfilm är bokad.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Planering

Efter detta så skickar ni er brief till mig, och vi planerar hur ni vill att era videos ska se ut  och låta.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Filmande

När era produkter har kommit till mig så filmar jag dem i min studio.

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

redigering

Efter detta gör jag en professionell redigering. Vid behov gör jag även anpassningar efter era önskemål.

leverans

När er slutfaktura är betalad får ni era videos levererade till er!

produktfotograf ekblad media

Maria Ekblad – er reklamfilmare 

Jag heter Maria Ekblad och jag hjälper företag i hela Sverige att nå ut och sälja mer med bilder och reklamvideo. Jag har jobbat som fotograf sedan 2014, kom till final i SM i Fotografi med flera bilder 2023 och älskar att fotografera både människor och produkter.

Kombinera matchande bilder & videos i era flöden

För att få de snyggaste flödena som konverterar åt er så skapar jag ofta både produktbilderbilder och videos. Jag matchar era önskemål i både stillbild och i rörligt material.

Spela video om produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media

Vanliga frågor om reklamfilm

Jag brukar rekommendera att man bokar så fort man vet att man behöver ha nya videos till sin kampanj. Jag gör alltid mitt bästa för att hinna med alla bokningar, men kan dock bli fullbokad i förväg så det är alltid postivt för alla att vara ute i god tid. 

Jag brukar rekommendera att man skickar 2-3 produkter av varje slag, för att kunna garantera att förpackningarna ser ut som sina bästa jag. Ibland uppstår det repor eller liknande och då är det bäst att ha några extra. Det är även bra om man vill kunna visa en öppnad produkt samtidigt som man filmar förpackningen och det kan även användas för att visa texturen på er produkt. 

Om det är större produkter som inte blir förbrukade under fotograferingen skickar jag gärna tillbaka dem till er efter vi har fotat klart!

Absolut! Jag jobbar med många olika företag och varumärken och skapar filmerna i den stil ni önskar, så att det passar in i er branding. Berätta gärna mer när ni skickar er förfrågan, och så ska vi se hur jag kan framhäva era produkter på bästa sätt.

Hela processen brukar ta ungefär 3-4 veckor från att ni skriver på kontrakt och betalar första fakturan, men om ni har en deadline eller har några andra datum som är viktiga, berätta gärna för mig så ska jag se vad jag kan göra. Det beror också på hur snabba ni är att välja ut era bilder och betala slutfakturan.

Det beror på vad ni önskar. Jag kan filma både liggande och stående, i full HD eller i 4K. Många företag föredrar dock full HD eftersom flera plattformar så som Instagram inte stödjer 4K än.

Jag licenserar royalty-fri musik från olika tjänster och letar upp låtar som passar er och ert varumärke. Jag kan även klippa videos till populära låtar på till exempel Instagram eller TikTok. Jag brukar välja musik efter vad vi har diskuterat tidigare kring er video för att förstärka känslan som ni vill ge tittaren. Om ni har någon specifik låt som ni önskar kan ni gärna meddela mig!

Absolut! Jag är van att filma och styla på olika sätt och skapa vackra videos till mina kunder, så om du inte vet exakt hur ni vill ha det så hjälper jag er. 

Spela video om produktfotografering flaska cider produktbilder produktfoto ekblad media
Spela video om produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media
Spela video om reklamvideo sociala medier
Spela video om produktvideo produktvideograf video för företag ekblad media

Vi vill ta vårt varumärke till nästa nivå med reklamvideo!

Be om en offert

Skicka in en förfrågan via formuläret och berätta vilken sorts reklamfilmer ni vill ha. Jag svarar alltid inom 48 timmar med ett prisförslag.