Brandingbilder & företagsvideo för Studio Taube

företagsfotografering göteborg företagsbilder ekblad media alingsås göteborg

Jag har nyligen avslutat ett projekt med företagsfotografering och reklamvideo för Studio Taube vilket har varit jätteroligt. Linda jobbar och har studio på Nääs Fabriker, och jobbar bland annat med Lash lift, tatueringsborttagning och är make up artist. 

företagsfotografering göteborg företagsbilder ekblad media alingsås göteborg
företagsfotogafering göteborg företagsfotogafering alingsås personalbilder ekblad media

Under fotograferingen gjorde vi olika bilder som Linda kan använda både på hemsida, sociala medier och i sin marknadsföring. Vi fotade bilder på henne och in action så att hennes kunder kan se vad hon erbjuder. På bild är hennes maskin för hårmassage, som ser otroligt härlig ut!

Reklamvideo – det mest kraftfulla verktyget i er marknadsföring

Linda på Studio Taube hade även bokat en reklamfilm för att kunna marknadsföra hennes tjänster med tatueringsborttagning. 

Uppdraget var en stående video som ska kunna användas på sociala medier och i annonsering. Vi filmade både talking head där hon berättar om sina tjänster, och jag klippte mellan klipp på henne där hon berättar om sitt jobb och snygga klipp på henne där hon tar bort tatueringen. 

Slutleveransen innehöll både en video med och en utan textning, så kan man välja vad som passar en bäst. 

Klicka här för att läsa mer om varför det är så viktigt med video i er marknadsföring!

Klicka här för att läsa om hur jag hjälper många av mina kunder att nå ut på alla kanaler – med hjälp av en reklamfilm. 

Och till sist, klicka här för att läsa mer om företagsfotografering och här för att läsa mer och boka er egen reklamfilm!