Produktbilder som säljer åt ert företag

Om ni är ett företag och vill ha snygga produktbilder som får kunderna att haja till och sluta scrolla? Då är jag rätt fotograf för er.

produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto
produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Bilder till era flöden

Vi alla vet hur viktigt sociala medier är idag, och de flesta som köper en vara spanar ju också in den på sociala medier innan man bestämmer sig. Låt mig hjälpa er att visa värdet av era produkter i alla era flöden.

produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media mineralsmink

Bilder till era annonser

En annons utan snygga bilder blir det inte många klick på, det vet vi ju alla. Öka värdet på er marknadsföring genom att investera i riktigt snygga bilder. Det är den investeringen man snabbast får tillbaka.

produktfotografering produktfoto reklamfoto ekblad media
reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

Bilder till er hemsida

För att verkligen lyfta fram vad ni har att erbjuda så är proffsiga produktbilder ett måste för alla företag. Med hjälp av snygga bilder så ökar användarupplevelsen på er hemsida och ni får genast en ökad försäljning.

Erfarenhet & kreativitet

Jag har arbetat som fotograf i många år och har en fullt utrustad studio med allt man behöver för att kunna ta kreativa bilder som visar era produkter på bästa sätt.

Produktbilder i er stil

Jag är van att arbeta med många olika varumärken och anpassar därmed mina bilder efter er branding, så att ni får precis vad ni önskar er.

produktfoto produktbilder produktfotograf reklamfoto fotograf göteborg ekblad media

Produktfotografering

Så går det till

FÖRFRÅGAN

Ni kontaktar mig och beskriver vad ni har för produkter i ert företag och vad ni är ute efter för sorts bilder.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

AVTAL + deposition

Efter ni har skrivit på avtalet samt betalat depositionen (50% av kostnaden) är er produktfotografering bokad.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Planering

Efter detta så skickar ni er brief till mig, och vi planerar vad för sorts bilder ni är ute efter.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

fotografering

När era produkter har kommit till mig så fotograferar jag dem i min studio.

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

urval

Efter cirka 1-2 veckor får ni ett galleri med snygga produktbilder att ladda ner!

leverans

När er slutfaktura är betalad gör jag en slutredigering på era bilder och de levereras till er.

produktfotograf ekblad media

Maria Ekblad – er produktfotograf 

Jag heter Maria Ekblad och jag hjälper företag i hela Sverige att nå ut och sälja mer med bilder och reklamvideo. Jag har jobbat som fotograf sedan 2014, kom till final i SM i Fotografi med flera bilder 2023 och älskar att fotografera både människor och produkter.

produktfoto reklambilder produktbilder skönhet hudvård ekblad media
produktfoto reklambilder produktbilder skönhet hudvård ekblad media
produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto

Kombinera produktbilder & reklamvideos i er marknadsföring

De flesta av mina kunder brukar boka både produktfotografering men även reklamvideos, för att få det bästa av två världar. På så sätt kan man visa sina produkter på bästa sätt och verkligen ge kunden en känsla för vad ert varumärke står för. Och det bästa av allt är att man står aldrig utan innehåll att publicera!

produktbilder företag choklad ekblad media

Vanliga frågor om produktfotogafering

Jag rekommenderar att man hör av sig fort man vet att man behöver nya produktbilder, har datum för en kampanj eller en deadline. Jag försöker alltid att göra alla kunder nöjda men blir ibland fullbokad, så var inte för sen med er förfrågan. Just nu bokas juni och framåt.

Jag brukar rekommendera att man skickar 2-3 stycken av varje produkt, för att de ibland har små repor eller kan bli skadade under fraken. Ibland behövs också mycket innehåll av produkten för att göra vissa bilder, och då kan det vara bra att ha några extra produkter för att skapa så effektfulla bilder till er som möjligt.

Absolut! Jag jobbar med många olika företag och varumärken och fotograferar bilderna i den stil ni önskar, så att det passar in i er branding. Berätta gärna mer när ni skickar er förfrågan, och så ska vi se hur jag kan framhäva era produkter på bästa sätt.

Hela processen brukar ta ungefär 3-4 veckor från att ni skriver på kontrakt och betalar första fakturan, men om ni har en deadline eller har några andra datum som är viktiga, berätta gärna för mig så ska jag se vad jag kan göra. Det beror också på hur snabba ni är att välja ut era bilder och betala slutfakturan.

Det beror på hur stort galleri ni önskar. Jag baserar mina fotograferingar på vad ni bokar men gör alltid extra bilder så att ni har mycket att välja på.

Absolut! Jag är van att fotografera och styla på olika sätt och skapa vackra produktbilder till mina kunder, så om du inte vet exakt hur ni vill ha det så hjälper jag er. 

produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto
produktfoto reklambilder produktbilder skönhet hudvård ekblad media
produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto

Vi vill ta vårt företag till nästa nivå med produktfotografering!

Be om en offert

Skicka in en förfrågan via formuläret och berätta vilken sorts bilder ni vill ha. Jag svarar alltid senast nästkommande vardag.