produktfotograf fotograf ekblad media

Maria Ekblad – er produktfotograf & videograf

Fotonörden som hjälper ert företag

På den här sidan kan du läsa mer om mig och mitt fotograferande!

Lär känna mig

Jag har jobbat som fotograf sedan 2014, men började fotografera privatpersoner och snöade sedan in på produktfotografering. Jag har gjort video lika länge och har en stor youtubekanal om fotografering och driver även min podcast Fotopodden som en videopodd. 

2022 flyttade jag och min familj från storstan när vi fick barn, och landade i mysiga Alingsås. Där har jag även min studio där jag fotograferar era produkter och skapar videos. 

Privat är jag en ganska nördig person, älskar att läsa fantasy och har alltid varit väldigt kreativ och fotat och målat mycket. Jag är självlärd i grunden inom foto och photoshop, då det var det jag la mina helger på i gymnasiet. 

Mina tjänster

produktbilder reklamfoto företagsfoto produktfotografering ekblad media

Produktfotografering

Stylade produktbilder som visar era produkter på bästa sätt och ökar er försäljning.

produktfotografering reklambilder företagsfoto ekblad media produktfoto

Reklamfilm

För dig som vill ha rörligt material till era sociala kanaler som verkligen sticker ut!

Mina youtubekanaler

På min youtubekanal om foto hittar ni fototips för nybörjare, videos om kameror, behind the scenes från min studio och mycket mer!

I min podcast Fotopodden intervjuar jag sveriges bästa fotografer om deras erfarenheter, tankar och hemligheter. Den finns även som vanlig podcast i alla podd-spelare men på Youtube kan man även se bildexempel på vad vi pratar om!