Personalfotografering & företagsfotografering

Oavsett om det är dags att uppdatera hemsidan med nya personalbilder, om ni vill ha bilder på er verksamhet in action så hjälper jag er!

Jag är företagsfotograf i Alingsås, men fotograferar även företag i Göteborg, Borås och närliggande områden.

Visa vilka ni är

Alla potentiella kunder vill idag veta vem som står bakom företaget, och det visar man lättast med snygga bilder.

företagsfotografering göteborg företagsbilder ekblad media alingsås göteborg

Visa vad ni gör

Med verksamhetsbilder så kan man på ett spännande sätt visa vad ni erbjuder era kunder och hur det är att jobba tillsammans med er!

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

Uppdatera er hemsida

För att er hemsida ska se så snygg och proffsig ut som möjligt behövs det snygga personalbilder med bra ljus. Jag hjälper er att fotografera antingen i min studio i Alingsås eller hos er.

Verksamhetsbilder som lyfter hela företaget

Behöver ni nya bilder till hemsida, sociala medier och annonser? Jag hjälper er!  Med bilder på er när ni gör det ni gör bäst så knyter ni kunderna närmare er och får ger kunderna en känsla av hur det skulle vara att jobba med er. Ett måste för alla företagare idag!

Personalbilder för företag

Alla företag som har en hemsida behöver snygga personalbilder som visar era anställda från sin bästa sida. Jag fotograferar antingen personalbilder i min studio i Alingsås eller så kan jag komma ut till er där ni arbetar. Välj mellan vit, ljusgrå eller svart bakgrund.

Företagsfotogarfering

Så går det till

FÖRFRÅGAN

Ni kontaktar mig och beskriver vad ni har för sorts företag och vad ni är ute efter för sorts bilder.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

AVTAL + deposition

Efter ni har skrivit på avtalet samt betalat depositionen (50% av kostnaden) är er företagsfotografering bokad.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

Planering

Efter detta så planerar vi tid, datum och plats för fotograferingen. Vi går även igenom om ni har några specialla önskemål.

produktfotografering produktvideo reklamfoto fotograf maria ekblad ekblad media

fotografering

På fotograferingsdagen så kommer jag antingen till er med all min utrustning eller så kommer ni till min studio.

reklamfilm företag produktvideo ekblad media produktvideo

urval

Efter cirka 1-2 veckor får ni ett galleri med snygga företagsbilder att välja mellan!

leverans

När er slutfaktura är betalad gör jag en slutredigering på era bilder och de levereras till er.

produktfotograf ekblad media

Maria Ekblad – er företagsfotograf 

Jag heter Maria Ekblad och jag hjälper företag i hela Sverige att nå ut och sälja mer med bilder och reklamvideo. Jag har jobbat som fotograf sedan 2014, kom till final i SM i Fotografi med flera bilder 2023 och älskar att fotografera både människor och produkter.

Vanliga frågor om företagsfotogafering

Jag rekommenderar att man hör av sig fort man vet att man behöver nya företagsbilder, har datum eller en deadline. Jag försöker alltid att göra alla kunder nöjda men blir ibland fullbokad, så var inte för sen med er förfrågan. Just nu bokas juni och framåt.

Jag fotograferar helt enligt era önskemål. Vid miljöbilder så väljer ni var vi ska fotografera (även om jag brukar komma med input uifrån ljus och sådant) och vid personalbilder kan ni välja färg på bakgrund och kläder.

Absolut! Jag jobbar med många olika företag och varumärken och fotograferar bilderna i den stil ni önskar, så att det passar in i er branding. Berätta gärna mer när ni skickar er förfrågan, och så ska vi se hur jag kan framhäva era produkter på bästa sätt.

Hela processen brukar ta ungefär 1-3 veckor från att ni skriver på kontrakt och betalar första fakturan, men om ni har en deadline eller har några andra datum som är viktiga, berätta gärna för mig så ska jag se vad jag kan göra. Det beror också på hur snabba ni är att välja ut era bilder och betala slutfakturan.

Det beror på hur stort galleri ni önskar. Jag baserar mina fotograferingar på vad ni bokar men gör alltid extra bilder så att ni har mycket att välja på.

Absolut! Jag är van att fotografera på olika sätt och skapa vackra företagsbilder till mina kunder, så om du inte vet exakt hur ni vill ha det så hjälper jag er. Och det bästa är, ni väljer själva sedan ut era favoriter från galleriet!

Vi vill ta vårt varumärke till nästa nivå med företagsfotografering!

Be om en offert

Skicka in en förfrågan via formuläret och berätta vilken sorts bilder ni vill ha. Jag svarar alltid senast nästkommande vardag.